دانلود{پاورپوینت تولید کنسرو زیتون}

دانلود /پاورپوینت تولید کنسرو زیتون/ اِی جِی|دانلود|41015603|ajs1398902|زیتون,کنسرو زیتون,پاورپوینت زیتون,پاورپوینت کنسرو زیتون
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت تولید کنسرو زیتون هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر همراه با تصاویر جذاب و مرتبط پرداخته ایم.

روشهای تهیه کنسرو زیتون

انواع روشهای تهیه کنسرو زیتون سبز و سیاه :

1- کنسرو زیتون سبز شکسته :

در استانهای شمالی کشور بعد از برداشت زیتون در اواسط شهریور ماه و پس از پاک کردن آن از برگ و شاخه ها و سایر زوائد آن را شستشو داده و با استفاده از سنگ میوه را طوری می شکنند که ... ..

2- کنسرو زیتون سبز سالم :

تهیه این نوع کنسرو با استفاده از سود کستیک (NaoH که در بازار به نام سود پرک معروف است) و آب نمک صورت می گیرد در کشور ما بیشتر از ارقام زرد زیتون – فیشمی- دزفول – برای تولید این کنسرو استفاده می شود... .

بهترین ارقام زیتون کنسروی ارقامی هستند که دارای خصوصیات ذیل باشند .

1- هسته ریز و گوشت زیاد

2- شکل گرد رنگ زرد

3- پوست صاف و رنگ زرد شفاف

4- گوشت نرم

علاوه بر ارقام فوق الذکر داخلی ارقام معروف کنسروی جهان عبارتند از :

ارقام آسکولانا – کنسروالیا- مانزانیلا – کوردال

پس از برداشت میوه آنها را درجه بندی نموده و پاک می کنند . پس از شستشو آن را در محلول سود قرار می دهند غلظت سود بستگی به وارینه – حرارت محیط کار و میزان PH آب و میزان رسیدگی میوه دارد و معمولاً از 2 درصد تجاوز نمی کند... .

و ... .