دانلود{طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR) برای بررسی روغن زیتون بکر ممتاز تقلبی شده با اضافه کردن روغن پالم}

دانلود /طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR) برای بررسی روغن زیتون بکر ممتاز تقلبی شده با اضافه کردن روغن پالم/ اِی جِی|دانلود|41008979|ajs1398902|طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه,روغن زیتون بکر ممتاز,روغن پالم,آنالیز روغن,کالیبراسیون,روغن نباتی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR) برای بررسی روغن زیتون بکر ممتاز تقلبی شده با اضافه کردن روغن پالم هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

عنوان فارسی: طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR)[1] برای بررسی روغن زیتون بکر ممتاز[2] تقلبی شده با اضافه کردن روغن پالم[3]

عنوان انگلیسی:

Fourier transform infrared (FTIR) spectroscopy for analysis of extra virgin olive
oil adulterated with palm oil

A. Rohman a c Y.B. Che Mana b *

(2010)

چکیده

طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR)، برای بررسی و آنالیز روغن زیتون بکر ممتاز (EVOO) تقلبی شده از طریق افزودن روغن پالم (PO) مورد استفاده قرار گرفت. اندازه گیری‌ها بر روی EVOO خالص و روغن زیتون تقلبی شده با غلظت‌های مختلفی از PO (wt/wt 1-50% در EVOO) انجام شد. دو کالیبراسیون چند متغیره، یعنی حذاقل مربعات جزئی (PLS)[4] و رگرسیون مولفه های اصلی (PCR)[5] برای مدلسازی مدل‌های کالیبراسیون، چه برای طیف طبیعی و چه برای مشتقات اول و دوم بهینه سازی شد. برای طبقه بندی آنالیزها بین EVOO و روغن زیتون تقلبی شده توسط PO و سایر روغن‌های نباتی (روغن پالم، روغن ذرت، روغن کانولا و روغن آفتابگردان)، تجزیه و تحلیل‌های تفکیکی (DA)[6] مورد استفاده قرار گرفت. فرکانس‌ها در منطقه‌ی اثر انگشت (فینگر پرینت)[7]، بخصوص در cm 11000-1500 برای هر دو حالت کمی و کیفی مورد بهره برداری قرار گرفت. در هر دو صورت PLS یا PCR در اولین طیف مشتق شده، بهترین مدل‌های کالیبراسیون را برای پیش بینی غلظت نمونه‌ی EVOO تقلبی، با ضریب تعیین (R 2) 999/0 و ریشه میانگین خطای استاندارد اعتبار سنجی (RMSECV) به ترتیب 285/0 و 373/0 نشان داد. DA قادر بود نمونه‌های خالص و تقلبی را بر اساس طیف FTIR بدون هیچ گونه تقسیم بندی غلط شناسایی کند. بعلاوه، DA همچنین توانایی کافی در دسته بندی نمونه‌های EVOO به عنوان گروهی متمایز از سایر روغن‌های نباتی ارزیابی شده را داشت.

[1] - Fourier transform infrared (FTIR) spectroscopy

[2] - extra virgin

[3] - palm oil

[4] - partial least square

[5] - principle component regression

[6] - discriminant analysis

[7] - fingerprint